Go Back

Mega-machinekonvooi verlaat AVR Roeselare naar Denemarken

Beschrijving

 

Op maandag 20 juni vertrekt een machinekonvooi van acht trucks richting Denemarken. De West-Vlaamse aardappelmachineproducent AVR levert deze week acht rooiers vanuit Roeselare. Onderweg sluit er vanaf de productiefaciliteit in Nederland nog een extra truck aan met een Falcon stortbunker. Dat brengt het totale konvooi op negen machines. Komend rooiseizoen kleuren de Deense velden nog iets groener.

 

Scandinavische groeimarkt

Dit exportproject kadert binnen de groeistrategie. De afzet in de thuismarkten België, Nederland en Frankrijk blijft mooi stabiel, dus voor verdere groei richt AVR zijn pijlen op exportlanden zoals Scandinavië.

“Denemarken is een groeimarkt voor ons. We hebben er sinds een drietal jaar een heel sterke en gemotiveerde dealer, Weko Agro, met drie vestigingen over het hele land.” Aldus Tom Lootens, International Sales Manager.

 

Nieuw kantoorgebouw langs Meensesteenweg

“Dat AVR groeit voelen we aan alles*. Niet enkel de machineverkoop zit in stijgende lijn, maar ook het aantal medewerkers dat we nodig hebben om deze groei te helpen dragen en realiseren.

Met het oog op de toekomst hebben we daarom plannen om een nieuw stuk kantoorgebouw bij te zetten, en de huidige kantoren op te frissen. De vergunning is goedgekeurd, dus in de loop van het jaar starten de werken.” Stefan Top, Managing Director AVR


Nieuwe Sales Director

Sinds kort wordt het AVR-sales team aangestuurd door Maarten De Smet.

“Tom en Maarten hebben jaren ervaring op gebied van verkoop en exportmarkten. Samen vormen ze een sterk team om die extra groei te gaan bewerkstelligen.” Aldus Stefan Top.

 

*AVR is in de voorbije tien jaar al acht keer genomineerd als Trends Gazelle. Dit label staat voor snelgroeiende ondernemingen.

 

Foto's

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tine Coopman | Marketing & Communication | +32 (0)51 23 89 93 | tinecoopman@avr.be

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------