Go Back

Nieuwe camera's voor de AVR-rooiers

Beschrijving

Voor we het nieuwe jaar ingaan, delen we nog graag wat uitleg i.v.m. de nieuwe camera's waarmee de AVR-rooiers voortaan uitgerust zullen zijn.

 

We voeren 2 grote aanpassingen door om de kwaliteit van de beelden en het gebruiksgemak te verhogen:

  • De getrokken rooiers worden voortaan uitgerust met hd-camera's en hd-displays (touchscreens van 10,1 inch) die voor een superscherp beeld zorgen.
     
  • De Puma 4.0 wordt voortaan uitgerust met een ultramodern, slim digitaal camerasysteem. Deze digitale camera's bieden een hogere kwaliteit, bv. een veel stabieler beeld bij tegenlicht, en heel wat extra features.
     
    • De 2 12"-hd-displays kunnen tot wel 8 camera's op 1 scherm weergeven, dus er kunnen tot 16 camera's tegelijkertijd gebruikt worden.
    • Helder beeld, zelfs in extreme weersomstandigheden dankzij o.a. een antivries- en anitmistfunctie (geïntegreerde glasverwarming). Zo kan de camera zelfs bij extreme temperaturen duidelijke beelden leveren kort na het opstarten van de machine.
    • De positie van de maximaal 16 camera’s - waarvan de beelden verdeeld zijn over 2 12”-schermen - kan vrij worden gekozen en kan gemakkelijk worden aangepast. Alle camera’s zijn verbonden op een netwerk. De positie van de camerabeelden op het scherm is vlot instelbaar.
    • Je kan verschillende modi instellen: bv. rooien/achteruitrijden/bunker lossen/wegmodus. Per modus is het mogelijk in te stellen welke beelden je wil zien, waar op het scherm en hoe groot. Bij het lossen van de bunker kunnen bijvoorbeeld de camerabeelden van de elevator in de bunker groter weergegeven worden om efficiënter en veiliger te werken. In wegmodus zijn andere beelden dan weer belangrijker.
    • Multitouch: als je 2 beelden selecteert, zullen deze beiden groter worden (dan ga je van 6/8-beeldenmodus naar 2 grote beelden).
    • Dit modern systeem geeft AVR de mogelijkheid om in de toekomst extra info op deze beeldschermen toe te voegen (bv. de snelheid van de matten) of nog meer ‘smart oplossingen’ te gaan uitwerken.

 

Vragen? Neem gerust contact op met je dealer of je AVR-vertegenwoordiger!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tine Coopman         |  Marketing & Communication Manager 

+32 (0)51 24 55 66 | tinecoopman@avr.be

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mis geen enkel nieuwtje, en krijg als eerste de uitnodigingen voor onze events: schrijf u hier in op onze nieuwsbrief!