Go Back

AVR zet met het nieuwe merk AVR Green Select in op de tweedehandsmarkt

Beschrijving

Om de tweedehandsmarkt actief in handen te nemen lanceert AVR een toegewijd team en bijhorend merk: AVR Green Select.

‘De tweedehandsmarkt is een volwaardige markt op zich en verdient ook die toewijding. Je kan er oplossingen bieden voor elk budget en elke situatie én je geeft er je oudere machines – die nog perfect kunnen uitvoeren waarvoor ze gemaakt werden - een tweede leven.’

Maarten De Smet, AVR Sales & Marketing Director

 

AVR Green Select

Aan het hoofd van dit team staat Stein Rommelaere, met zijn jarenlange ervaring in de AVR-serviceafdeling weet hij als geen ander wat een tweedehandsmachine te bieden heeft.

‘Kwaliteit behoudt z’n waarde, ook als tweedehandsmachine. Dat is het doel van AVR Green Select: kwaliteit aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs.’

Om die kwaliteit te garanderen wordt een AVR Green Select-machine door onze eigen gespecialiseerde techniekers gekeurd bij aankoop en wordt ze vervolgens door hen op punt gezet. Bovendien geniet je garantie door AVR op je tweedehandsmachine en kan je rekenen op ondersteuning bij de opstart van de machine of wanneer je advies nodig hebt i.v.m. wisselstukken.

‘Kortom, dankzij AVR Green Select kan je rekenen op de serviceverlening en de kwaliteit van AVR zoals wanneer je een nieuwe machine zou kopen’, besluit Stein.

Stein Rommelaere, AVR Green Select Manager.

 

AVR Green Select Days

Om de lancering van het AVR Green Select-merk in de kijker te zetten, organiseert AVR op zaterdag 15 en zondag 16 juli de allereerste AVR Green Select Days.

Klanten kunnen tijdens dit openingsweekend het aanbod tweedehandsmachines ontdekken, een kijkje nemen in het atelier waar de machines gereviseerd worden en uiteraard bij een hapje en drankje bijpraten. De zaterdagavond kan dit zelfs onder de beats van een dj in de AVR Summer Lounge. Niet te missen!

Aanwezigen worden gevraagd zich te registreren (en krijgen daarmee gratis catering tijdens de AVR Summer Lounge): https://forms.office.com/e/bpjWmviAcs

 

AVR Finance biedt investeringsmogelijkheden

Ondernemen vergt investeringen. Veel investeringen. En een uitdagende markt vergt meer dan de klassieke methodes.

Daarom biedt AVR voortaan de mogelijkheid tot leasing. Zo kunnen klanten doelgericht blijven investeren zonder daarbij in te boeten op flexibiliteit. AVR biedt de keuze tussen financiële leasing en operationele leasing - op nieuwe machines én op tweedehandsmachines: perfect op tijd voor de AVR Green Select Days!

Meer info: https://avr-actions.com/nl/avr-finance

 

Foto'shttps://photos.app.goo.gl/HEdEYjSEK9RFEi3JA