Go Back

Gedragen pootmachines

Gedragen pootmachines

Potato planters

Beschrijving

Perfecte pootbedvoorbereiding en ruggenopbouw

AVR pootmachines, Ceres & UH, staan bekend om hun extreme betrouwbaarheid, precisie, robuustheid en een perfecte ruggenopbouw. Het pootgamma bestaat uit 2- tot 4-rijige pootmachines. Deze bekerpootmachines vindt u met mechanische of hydraulische aandrijving. Een kunstmestunit kan u optioneel monteren.

Wat uw plantbehoefte ook is, bij AVR vindt u vast de passende oplossing.

De Ceres pootmachine kan gecombineerd worden met een Multivator frontfrees en/of een achterop gemonteerde Compact frees om in één werkgang uw pootbed voor te bereiding en te poten.

Ceres 400, precies poten in een handomdraai

De Ceres pootmachineserie is volledig in huis ontworpen en geproduceerd door het AVR-team. De plantmachines zijn dan ook samen met de  markt ontwikkeld zodat ze op uw noden afgestemd zijn. Typerende kenmerken zijn betrouwbaarheid, precisie, gebruiksgemak en een perfecte ruggenopbouw.

Het pootelement blinkt uit in precisie en betrouwbaarheid. Tweemaal 20 bekers op de bekerriem zorgen voor blijvende precisie bij een hoge pootsnelheid. Ook bij hoge rijsnelheden werkt de planter relatief rustig. De grote boventrommel garandeert rust boven, de kleine keerrol onder en de licht gekantelde positie van het pootelement zorgt voor een precieze afleg (ook in hellingen).

UH: Robuuste pootmachines in alle maten

De UH-pootmachines hebben een stevige reputatie in de markt van brede, getrokken pootmachines en robuuste 2-rijers. Ze onderscheiden zich door hun robuuste bouw en grootte. Deze bekerpootmachines van twee tot vier rijen kunnen met hun verstelbare pootelement gemakkelijk aangepast worden aan de pootmaat. Bijkomend voordeel is dat op bijna alle modellen probleemloos grote kunstmeststrooiers opgebouwd kunnen worden.

Specification item Sterktes

Specification item Modellen

UH 3710 UH 3720 Ceres 400
Aantal rijen 2 2 4
Bunkercapaciteit (kg) 700 of 1.200 1.200 1.300 tot 1.500 (optioneel)
Capaciteit hydraulische kipbunker - 1.700 1.900 - 2.000
Aandrijving Mechanisch Mechanisch of hydraulisch Mechanisch of hydraulisch
Rij-afstanden (cm) 2x75 - 2x80 - 2x85 - 2x90 2x75 - 2x80 - 2x85 - 2x90 4x75 - 4x80 - 4x85 - 4x90
Opties gewasbescherming Kunstmest unit (450 - 600 kg) - Granulaatstrooier - Poederdoseerapparaat - Spuitkits
Specification item Standaarduitrusting

Specification item Opties

Media (4 files)

Potato planters