Go Back

AVR lanceert grondige update van inschuuraanbod met kistenvuller als primeur

Beschrijving

 

In het jaar van z’n 175e verjaardag staan bij AVR, producent van een volledig gamma machines voor de aardappelteelt en wereldspeler in dat marktsegment, heel wat productlanceringen op de planning. De eerste wave van lanceringen omvat niet minder dan drie nieuwe machines binnen het inschuurgamma, waaronder de allereerste AVR-kistenvuller: de AVR Scorpio.

Daarnaast lanceert het ook de nieuwe transportband Mamba, de opvolger van de CTK, en het kleinere broertje van de vorig jaar gelanceerde Python: de Python-S, een enkelvoudige verlengband. De rode draad doorheen deze opwaardering van het inschuurgamma? Gebruiksvriendelijkheid, aardappelvriendelijkheid en automatisering dankzij o.a. de AVR Line Control-software.

De Scorpio en de Mamba zullen reeds aan het werk te zien zijn tijdens de najaarsbeurzen.

Lees hier het persbericht i.v.m. de AVR Scorpio-kistenvuller.
Lees hier het persbericht i.v.m. de AVR Mamba-transportband.
Lees hier het persbericht i.v.m. de AVR Python-S-verlengband.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perscontact

Majna Seurinck    | Marketing & Communication Manager

+32 (0)51 24 55 66 | majnaseurinck@avr.be

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mis geen enkel nieuwtje, en krijg als eerste de uitnodigingen voor onze events: schrijf u hier in op onze nieuwsbrief! 

 

Over AVR

AVR is producent van een volledig gamma machines voor de aardappelteelt. Van pootbed-bereiding, poten en aanaarden tot klappen, rooien en inschuren.

De missie van AVR is duidelijk: we maken, verkopen en onderhouden machines voor aardappeltelers die efficiënter en duurzamer willen werken. We brengen innovatieve technologie en producten op de markt die het mogelijk maken om met minder moeite, minder brandstof, minder tijd en minder bodembelasting méér verkoopbare aardappelen te kunnen inschuren.

Bij alles wat we doen – van het uitdenken en ontwikkelen van onze machines tot het duurzaam samenwerken met klanten en dealers – houden we onze kernwaarden voor ogen: respectvol, betrouwbaar, eigenzinnig en betrokken.
 

AVR telt internationaal 250 medewerkers, heeft een netwerk van meer dan 100 dealers in 60 landen en verwezenlijkte in 2023 een omzet van 96 miljoen euro.

AVR is een Belgisch familiebedrijf, met 175 jaar ervaring, waarvan de hoofdzetel in Roeselare gevestigd is. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Nederland en Duitsland.